🌟🔮🎉 Zapraszamy Was na niezapomnianą Noc Andrzejkową! 🌟🔮🎉
Witamy!
Czas na kolejną niezapomnianą imprezę – Andrzejki! Tak jak co roku mamy do zaproponowania Wam dwa dni do świętowania!
🕒 Data: 24.11.2023 (piątek) Party Andrzejkowe z DJ Jerzman lub 25.11.2023 (sobota) Bal Andrzejkowy z Grandi Band w godzinach od 20:00 do 04:00
📍 Miejsce: Pałac Jaśminowy Batorowo, ul. Zakrzewska 15
Co Was czeka podczas tej magicznej nocy?
🍲 Wykwintna 4 daniowa kolacja: Nasz zespół kulinarny przygotuje pyszne dania, które dostarczą Wam energii na całą noc tańca!
🎤 Muzyka na żywo: W piątek będziemy mieli fantastycznego DJ-a, który zapewni niezapomnianą atmosferę na parkiecie. A w sobotę Grandi Band porwie Was do tańca! Gotowi na zabawę do białego rana?
🍷 Napoje w cenie: woda/soki owocowe/kawa i herbata bez limitu przez całą zabawę oraz do wyboru butelka wódki (0,5l) lub wino białe/czerwone (0,7l) na parę
🍹 Bar z koktajlami: Nasz barman serwuje najlepsze koktajle, więc nie zabraknie możliwości na dokupienie sobie drinka!
📸 Hit tego sezonu: Fotobudka 360 stopni nagrywająca krótkie filmiki, które po kilku minutach lądują na Twoim telefonie gotowe do udostępnienia!
🎟️ Bilety: Bilety są już dostępne! Więcej info pod numerem telefonu: 605784458 lub mail: manager@palacjasminowy.pl
Czekamy na Was z niecierpliwością i już nie możemy się doczekać tej magicznej nocy! Przyjdźcie w swoich najpiękniejszych strojach, gotowi na niezapomnianą zabawę.
Zapraszajcie znajomych, oznaczajcie ich w komentarzach i przyjdźcie razem, aby uczynić tę noc jeszcze bardziej wyjątkową!
Do zobaczenia! 🔮🌙🎉
Zapraszamy do śledzenia naszych wydarzeń również na FB https://www.facebook.com/jasminowy
MENU PARTY
Przystawka:
Roladka z cukinii marynowana w sosie sojowym z musem z koziego sera na rukoli
Zupa:
Krem z gruszki i pietruszki
Danie główne:
Kurczak sielski zapiekany pod salsą dyniową, puree ziemniaczane z truflą, fasolka szparagowa
Wege:
Bliny ziemniaczane z sosem grzybowym
Deser:
Ciasto czekoladowe z pomarańczą
Zimny bufet:
Pierogi z serem cablares i gruszką
Spring rolls z warzywami
Łosoś z musem z sera pleśniowego
Rolada z indyka w lardo
Sałatka cezar
Sałatka z winogronem i serem pleśniowyn
Żurek z jajkiem lub krem grzybowy o północy
MENU BAL:
Przystawka:
Filet z kaczki na żurawinie
Zupa:
Krem z grzybów leśnych/chips z batata
Danie główne:
Filet z combra z królika/ziemniak hasselback/sos śliwkowy/młode marchewki paryskie
Wege:
Przystawka:
Roladka z cukinii
Filet z łososia/sos śmietanowo-cytrynowy/ziemniak hasselback/młode marchewki paryskie
Deser:
Ciasto marchewkowe
Zimny bufet:
Spring rolls/krewetka
Terrina z ryby/glony nori
Pate z wątróbki gęsiej/wiśnie
Rolada z polędwiczki wieprzowej/mus grzybowy
Sałatka z makaronem/kurczak
Mix sałat/mozarella/pomidor koktajlowy
Niespodzianka szefa kuchni o północy 🙂