Bilety na imprezę 27.11.2021 są już wyprzedane. Można się zapisywać jedynie na listę rezerwową.
Poniżej prezentujemy menu, jakie będzie serwowane podczas tego wieczoru.
PRZYSTAWKA: carpaccio z żółtego buraka, puder z oliwy lubczykowej
ZUPA: consommé z pomidorów pelati z kawiorem bazyliowym
DANIE GŁÓWNE: filet z kaczki sous – vide, czarna pyza, kapusta modra w panco
DANIE GŁÓWNE VEGE: pulpety z wędzonego tofu, komosa ryżowa, puree z pieczonych warzyw
DESER: bufet słodkości i fontanna czekolady
ZIMNE PRZEKĄSKI:
– polędwiczka wieprzowa z musem z indyka
– marynowany rostbef wołowy w sosie sojowym
– krewetka w sosie mango-jalapeńo z ananasem
– schab z musem grzybowym w cieście francuskim
– sałatka Waldorf
– sałatka grecka
– pieczywo, masło, masło ziołowe
KOLACJA:
– zupa meksykańska z szarpanym kurczakiem
– barszcz czerwony (vege)
– golonka z indyka
– pstrąg tęczowy po azjatycku
– pulpety wegańskie w pepperonacie
– kapusta kiszona zasmażana
– grillowane warzywa
– kluski półfrancuskie
– ryż jaśminowy